Ceaţa a dat peste cap traficul aerian la Cluj: Cinci curse au întârzieri, iar una a fost anulată

Şase curse aeriene interne şi externe sunt afectate, joi dimineaţă, de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, cinci dintre acestea având întârzieri, iar una fiind anulată.

586 afișări
Imaginea articolului Ceaţa a dat peste cap traficul aerian la Cluj: Cinci curse au întârzieri, iar una a fost anulată

Ceaţa a dat peste cap traficul aerian la Cluj: Cinci curse au întârzieri, iar una a fost anulată (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentanţii Aeroportului au declarat, joi dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX că au fost afectate zboruri spre Bucureşti, Viena, Munchen şi Budapesta, aparţinând mai multor companii aeriene.

"Din cauza ceţii care s-a lăsat în noaptea de miercuri spre joi, sunt afectate joi dimineaţă mai multe curse aeriene de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Patru zboruri au întârzieri la plecarea de la Cluj-Napoca, şi anume cele spre Munchen, de la ora 6.05, a companiei Lufthansa, spre Bucureşti, a companiei Tarom, de la ora 6.10, spre Budapesta, a companiei Malev, de la 6.10, spre Veneţia, a companiei WizzAir, de la ora 6.45. De asemenea, cursa Tarom de la Bucureşti la Cluj, care trebuia să aterizeze la ora 8.40 are întârziere. A fost anulat zborul Tarom de la Cluj spre Viena de la ora 9.05", au precizat reprezentanţii aeroportului clujean.

Potrivit acestora, nu se ştie când condiţiile de vizibilitate vor face ca activitatea aeroportului să revină la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici