CEAŢĂ pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti: Trafic îngreunat pe mai multe porţiuni de drum

Pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, sâmbătă seara, fiind prezente pâlcuri de vizibilitate între 100 şi 150 de metri, anunţă Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

145 afișări
Imaginea articolului CEAŢĂ pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti: Trafic îngreunat pe mai multe porţiuni de drum

CEAŢĂ pe Autostrada Soarelui: Vizibilitatea, sub 100 de metri între Medgidia şi Cernavodă

Conform sursei citate, sâmbătă seara, ceaţa este prezentă pe Autostrada A3 care leagă Bucureştiul de Ploieşti.

Autorităţile rutiere atrag atenţia că sunt prezente pâlcuri de vizibilitate între 100 şi 150 de metri.

„Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, să folosească luminile de întâlnire (obligatorii pe autostrăzi), iar dacă vizibilitatea scade semnificativ, şi pe cele de ceaţă”, conform Infotrafic.

 Condiţii de ceaţă pe Autostrada A2

Circulaţia pe Autostrada A2, ruta Bucureşti-Constanţa, se desfăşoară, sâmbătă seara, cu dificultate, în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri între Medgidia şi Cernavodă, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă - pâlcuri , iar vizibilitate este între 150 şi 200 de metri.

Vizibilitatea este sub 100 de metri între Medgidia şi Cernavodă, precizează IGPR.

„Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa de siguranţă în mers, să folosească luminile de întâlnire (obligatorii pe autostrăzi), iar dacă vizibilitatea scade semnificativ, şi pe cele de ceaţă”, atrag atenţia poliţiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici