Cei doi câini găsiţi morţi în casa Cristinei Ţopescu, duşi la Institutul de Sănătate Animală

Cei doi câini găsiţi morţi în casa Cristinei Ţopescu au fost duşi la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA), singura instituţie care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

6987 afișări
Imaginea articolului Cei doi câini găsiţi morţi în casa Cristinei Ţopescu, duşi la Institutul de Sănătate Animală

Cei doi câini găsiţi morţi în casa Cristinei Ţopescu, duşi la Institutul de Sănătate Animală

Conform sursei citate, cei doi căţei găsiţi fără suflare în casă au fost duşi luni, de angajaţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Bucureşti la IDSA.

„Acesta este singurul institut de referinţă care poate emite concluziile actului de necropsie în mod oficial, în cazul unei anchete, pentru a se stabili cauzele morţii”, a explicat Babruceanu.

Reprezentantul Vier Pfoten a precizat că alţi patru căţei au fost găsiţi în curtea casei Cristinei Ţopescu. Aceştia au găsut un sac de cu hrana uscată şi au mâncat pe parcursul celor apropaet trei săptămâni de când jurnalista a încetat din viaţă.

„Ceilalţi patru căţei sunt la mine. Dacă vor apărea apropiaţi ai Cristinei care vor dori, îi vom da spre adopţie acestora”, a mai spus Barbuceanu.

Potrivit sursei menţionate, în casă a mai fost găsit un patruped, care a fost luat de prietena şi vecina care a alertat 112 cu privire la dispariţia Cristinei Ţopescu.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiţi şi doi câini fără suflare.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanţii unităţii de parchet au afirmat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici