Cei şapte poliţişti din Reghin suspectaţi de luare de mită au fost arestaţi

Cei şapte agenţi de Poliţie din Reghin suspectaţi că primeau mită pentru a nu sancţiona şoferii pe care îi prindeau cu abateri au fost arestaţi, joi, pe 30 de zile, de Tribunalul Mureş, transmite corespondentul MEDIFAX.

1541 afișări
Imaginea articolului Cei şapte poliţişti din Reghin suspectaţi de luare de mită au fost arestaţi

Cei şapte poliţişti din Reghin suspectaţi de luare de mită au fost arestaţi

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mureş, Sonia Deaconescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă pe 30 de zile a celor şapte agenţi de la Poliţia Rutieră Reghin, acuzaţi de luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu şi fals intelectual.

“Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tuturor celor şapte agenţi de la Poliţia Rutieră Reghin reţinuţi anterior. Urmează să se soluţioneze calea de atac a contestaţiei la Curtea de Apel Mureş”, a spus Deaconescu.

Cei şapte poliţişti au fost reţinuţi, miercuri, de DNA, pe 24 de ore.

Cei şapte agenţi din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră sunt suspectaţi că, din anul 2015 şi până în prezent, au pretins şi primit diverse sume de bani de la şoferi pentru a nu aplica măsurile legale în cazul unor abateri constatate în trafic.

Săptămâna trecută, unsperezece percheziţii au avut loc în acest caz, la domiciliile unor persoane şi la Biroul Rutier al Poliţiei Reghin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici