Cei şase algerieni care au provocat un incendiu la bordul unei nave din Constanţa au reuşit să fugă

Cei şase transfugi algerieni care duminică au provocat un incendiu la bordul unei nave au fugit. Garda de Coastă precizează că un echipaj al Poliţiei de Frontieră a supravegheat nava în care erau, la scară.

1450 afișări
Imaginea articolului Cei şase algerieni care au provocat un incendiu la bordul unei nave din Constanţa au reuşit să fugă

Cei şase algerieni care au provocat un incendiu la bordul unei nave din Constanţa au reuşit să fugă

Potrivit Gărzii de Coastă, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, aflaţi la supravegherea unei nave sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa din Turcia, au fost anunţaţi că cei şase pasageri clandestini de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi.

Poliţiştii de frontieră au alertat autorităţile locale şi firmele de pază din Portul Constanţa.

„Menţionăm că, în permanenţă un echipaj al Poliţiei de Frontieră a supravegheat nava la scara acesteia, cu verificări constante ale încăperii în care aceştia se aflau, ultima verificare fiind efectuată în jurul orei 02.30, când nu au fost constatate nereguli”, arată Garda de Coastă.

Până în prezent, cinci din cei şase algerieni au fost găsiţi, „în zona Murfatlar”.

Duminică seara, cei şase migranţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fumul de o saltea pe care ar fi incendiat-o în cabina navei.

Taguri:
transfugi,
fugă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici