Cel mai mare cazinou din România, controlat la ceas de seară de autorităţi

Grand Casino, cel mai mare cazinou din România, care funcţionează în incinta hotelului Marriott din Bucureşti, a fost controlat, vineri, în jurul ore 20:30, de un director al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, instituţie a statului care verifică, avizează şi reglementează piaţa jocurilor de noroc în România, autoritatea fiind în subordinea directă a Guvernului.

3793 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare cazinou din România, controlat la ceas de seară de autorităţi

Cel mai mare cazinou din România, controlat la ceas de seară de autorităţi

Directorul general Tudor Simota, şeful Direcţiei de Supraveghere şi Control din cadrul ONJN, a luat la puricat cel mai mare cazinou din România, care funcţionează din 2001, fiind condus în prezent de omul de afaceri georgian Amiran Dzanaşvili!

Oficialul a dorit să observe la lucru echipa pe care tocmai o trimise în control şi al cărei scop era, printre altele, să afle câte mese funcţionează la Marriott.

Un site care are ca temă crima organizată, ochr.ro, a publicat imagini cu Simota plimbându-se interesat prin cazinou. Simota şi-a recunoscut prezenţa la Marriott.

În schimb, preşedintele interimar al ONJN - Mihail Pocora spune că nu are habar despre controlul efectuat la Marriott, acţiunea respectivă nefiind trecută pe ordinea de zi.

„Nu era trecut pe planul de control pentru ziua de vineri. Nu ştiu dacă a fost sau nu efectuat. Un control înseamnă o echipă formată din minimum doi inspectori”, a afirmat Mihai Pocora pentru playresponsibly.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici