Cel mai mare salt al îmbolnăvirilor raportat până acum de Rusia. Câţi pacienţi cu coronavirus are

  • Rusia a raportat joi seară diagnosticarea a încă 196 de persoane cu virusul COVID-19 În total, Rusia a declarat 1.036 pacienţi cu coronavirus
  • Moscova va intra în carantină de pe 28 martie până pe 5 aprilie
4487 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare salt al îmbolnăvirilor raportat până acum de Rusia. Câţi pacienţi cu coronavirus are

Cel mai mare salt al îmbolnăvirilor raportat până acum de Rusia. Câţi pacienţi cu coronavirus are

Rusia a depăşit 1.000 de pacienţi depistaţi pozitiv cu coronavirus. Ieri, Kremlinul a declarat că încă 196 persoane au fost diagnosticate pozitiv.
 
1.036 este numărul exact al bolnavilor de COVID-19 în Rusia, dintre care 157 se află la Moscova.
 
Ziua de joi a adus cel mai mare salt al îmbolnăvirilor în Rusia, dar problema este că autorităţile de la Moscova nu testează la fel ca în alte ţări. Numărul testelor este redus.
 
La nivel global sunt peste 530.000 diagnosticaţi cu coronavirus. 24.000 oameni au murit, cei mai mulţi în Italia şi Spania.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici