Cel puţin 21 de persoane ucise într-un incendiu puternic a izbucnit într-o clădire din Gaza

Cel puţin 21 de persoane, între care şi copii, au murit joi într-un incendiu izbucnit într-o clădire din Gaza, unde era depozitată o canditat mare de benzină, se arată într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al Ministerului de Interne al Hamas, citat de Haaretz.

139 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 21 de persoane ucise într-un incendiu puternic a izbucnit într-o clădire din Gaza

Cel puţin 21 de persoane, inclusiv copii, au murit în incendiul izbucnit într-o clădire rezidenţială din tabăra de refugiaţi Jabalya, în nordul Gaza, au anunţat serviciile de urgenţă din enclava de coastă.

Potrivit unei investigaţii preliminare, incendiul a fost probabil provocat de o cantitate mare de benzină care era depozitată în clădire dintr-un motiv necunoscut, se arată într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al Ministerului de Interne al Hamas.

Potrivit unui raport venit din Gaza, apartamentul aparţinea unui oficial din cadrul Ministerului Muncii, unde avea loc un eveniment.

Spitalul din Gaza a anunţat că printre morţi se află adolescenţi şi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici