Cel puţin zece persoane, implicate într-un accident cu trei maşini, în judeţul Alba

Cel puţin zece persoane sunt implicate, duminică, într-un accident cu trei maşini, produs în localitatea Sântimbru din judeţul Alba. Autorităţile au intrat în alertă, transmite corespondentul Mediafax.

275 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece persoane, implicate într-un accident cu trei maşini, în judeţul Alba

Autorităţil, în alertă: cel puţin zece persoane, implicate într-un accident cu trei maşini, în judeţul Alba

Poliţiştii din Alba spun că accidentul din localitatea Sântimbru s-a produs din cauza nepăstrării distanţei în mers, respectiv o maşină a lovit autoturismul din faţă şi l-a proiectat într-o altă maşină, care circula în acelaşi sens. Traficul pe DN1 este îngreunat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul unei maşini care circula pe DN1 a lovit maşina din faţa sa, din cauza nepăstrării distanţei. Maşina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula în acelaşi sens.

Autorităţile din judeţul Alba au intrat în alertă, după ce trei maşini au fost implicate într-un accident rutier produs în localitatea Sântimbru.

Potrivit IGSU, până la această oră au fost asistate la locul accidentului şi apoi transportate la spital nouă persoane, dintre care şase au răni minore.

”Pentru o persoană implicată în accident nu s-ar impune transportul la spital”, adaugă IGSU.

Una dintre victime a suferit răni mai grave, dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

La locul accidentului au fost dislocate o unitate de terapie intensivă SMURD, cinci echipaje medicale SMURD şi SAJ, o autospecială complexă de stingere şi descarcerare şi un echipaj de descarcarare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici