#CentenarRomânia. Cei doi rivali fast-food McDonald's şi KFC s-au înfrăţit pe Facebook cu ocazia Marii Uniri din România

Giganţii americani din industria restaurantelor, McDonald's şi KFC, şi-au trimis reciproc mesaje pe Facebook, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire a României.

3669 afișări
Imaginea articolului #CentenarRomânia. Cei doi rivali fast-food McDonald's şi KFC s-au înfrăţit pe Facebook cu ocazia Marii Uniri din România

#CentenarRomânia. Cei doi rivali fast-food McDonald's şi KFC s-au înfrăţit pe Facebook cu ocazia Marii Uniri din România

„Buni şi cu sosul vecinului KFC 😋 #TraiascaCapraVecinului #1Decembrie 🇷🇴 (n.red. - steagul României)” este mesajul scris, la ora 10:25, pe pagina de Facebook a McDonald's România.

Eternul concurent i-a răspuns la ora 11:00, iar fiecare dintre cele două postări are link către pagina concurentului.

„Fanilor noştri care preferă cartofii McDonald's Romania lângă puiul crocant de la KFC, le spunem #TraiascaCapraVecinului #pebune #1decembrie 🇹🇩 (n.red. - steagul României)” este răspunsul publicat pe pagina de Facebook a KFC România.

McDonald’s România, controlat de maltezii de la Premier Capital, este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante, ca cifră de afaceri, având 73 de restaurante.

KFC România, o franciză deţinută de Sphera Franchise Group, care este listată la Bursa de Valori Bucureşti, este principalul concurent, având 72 de restaurante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici