CEO-ul Pfizer Albert Bourla, vaccinat de 4 ori anti-COVID, s-a infectat

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a fost testat pozitiv cu COVID, deşi făcuse 4 doze de vaccin produs de compania pe care o conduce, în colaborare cu BioNTech.

2049 afișări
Imaginea articolului CEO-ul Pfizer Albert Bourla, vaccinat de 4 ori anti-COVID, s-a infectat

Directorul general al Pfizer Albert Bourla a declarat că a fost testat pozitiv pentru COVID şi că se tratează cu Paxlovid, tratamentul fabricat de compania sa.

Bourla a spus luni că se confruntă cu simptome foarte uşoare.

El a primit 4 doze de vaccin anti-COVID, fabricat tot de Pfizer în colaborare cu BioNTech.

Albert Bourla este una dintre numeroasele persoane care s-au infectat în ciuda faptului că au beneficiat de vaccinarea completă, scrie Bloomberg, în condiţiile în care variantele coronavirusului au găsit continuu modalităţi de a eluda, cel puţin parţial, imunitatea indusă de vaccinuri şi de infecţiile anterioare.

Bourla a declarat că se izolează şi că urmează toate măsurile de precauţie în materie de sănătate publică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici