Cer cu înnorări temporare şi ploi slabe în următoarea perioadă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, local în centru şi în nord-est şi izolat în rest, potrivit ANM.

645 afișări
Imaginea articolului Cer cu înnorări temporare şi ploi slabe în următoarea perioadă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Cer cu înnorări temporare şi ploi slabe în următoarea perioadă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, trecător, în sud-vest şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 12 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţă. 

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade. Vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.

 

 

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în nordul teritoriului, iar noaptea şi în vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări în regiunile vestice şi nord-vestice, precum şi pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici