Cer noros şi ploi la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

În regiunile din nord-vest şi centru înnorările vor fi persistente, în timp ce în restul ţării cerul va fi temporar noros, informează ANM.

374 afișări
Imaginea articolului Cer noros şi ploi la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Ploi slabe cantitativ la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vineri

ÎN ŢARĂ

Va ploua în Maramureş şi local în Transilvania, iar în celelalte zone ploi sau burniţă vor fi pe arii restrânse, mai ales în prima parte a zilei. În nordul Carpaţilor Orientali, iar ziua şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă din nordul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 16 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade. Local şi temporar se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări temporare, mai persistente în prima parte a zilei când vor mai fi posibile ploi slabe, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 3...5 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi temporar noros şi pe arii relativ restrânse va ploua, mai ales în prima parte a zilei. În nordul Carpaţilor Orientali, iar ziua şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă din nordul ţării. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

 

 

 

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor fi în creştere uşoară în toată ţara şi se vor situa peste cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie, cu maxime între 8 şi 16 grade şi minime între -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade pe litoral. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua în cursul zilei local în regiunile nord-vestice, iar noaptea pe arii restrânse în cele de sud-vest. În restul teritoriului ploi slabe sau burniţă vor fi posibile cu totul izolat. În zona montană, la peste 1800 m altitudine, în special în nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste. Pe spaţii mici se va semnala ceaţă, cu precădere dimineaţa şi noaptea.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua local în cursul zilei în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, iar noaptea pe arii restrânse în Munţii Banatului. În restul zonei montane ploile vor fi posibile cu totul izolat. La altitudini de peste 1800 m, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales pe creste. Valorile termice vor fi în creştere uşoară. 

Duminică

LA MUNTE

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va avea înnorări şi va ploua local îndeosebi în Carpaţii Occidentali şi Meridionali. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi trecător, ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales pe creste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici