Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul şi estul ţării, dar numai izolat vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare în Carpaţii Orientali, mixte în Maramureş şi Transilvania şi ploaie în nordul Moldovei, informează ANM.

284 afișări
Imaginea articolului Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi închisă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada, şi pe arii mai restrânse şi la cote mult mai reduse în zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 şi 11 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, iar cele minime între -6 şi 4 grade, mai coborâte în depresiuni spre -10...-11 grade. Va fi ceaţă izolat dimineaţa şi local noaptea.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de -1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească spre -3 grade. 

 

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea se va încălzi, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 şi 5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi, ziua în regiunile nord-vestice, iar noaptea şi în cele vestice. În Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar local şi temporar şi în vestul teritoriului. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţă.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici