CFR anunţă circulaţie cu transbordare a trenurilor în zona autostrăzii Sebeş - Turda

  • Compania CFR SA informează că, în zilele de 02 - 03 decembrie şi 07 - 08 decembrie, circulaţia trenurilor pe distanţele Teiuş - Coşlariu şi Teiuş - Pod Mureş (în direcţia Blaj) se va desfăşura în condiţii speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, în intervalul orar 11:40 - 15:40.
2755 afișări
Imaginea articolului CFR anunţă circulaţie cu transbordare a trenurilor în zona autostrăzii Sebeş - Turda

CFR anunţă circulaţie cu transbordare a trenurilor în zona autostrăzii Sebeş - Turda

În zilele de 02 - 03 decembrie 2020 şi 07 - 08 decembrie 2020, S.C. Aktor S.A va executa lucrări de amplasare a grinzilor pe pasajul rutier superior, aferent nodului rutier din zona staţiei Teius, parte a tronsonului de autostrada Sebeş – Turda, lucrări care necesită închiderea totală a circulaţiei feroviare pe distanţele Teiuş - Coşlariu şi Teiuş - Pod Mureş (în direcţia Blaj), între orele 11:40 – 15:40.

Aktor, constructorul care va desfăşura lucrările sus-menţionate, va asigura transbordare cu mijloace auto a călătorilor din următoarele trenuri:

  •  IR 1745 (care va circula ca tren IR 12745) - transbordare pe distanţa Copşa Mică – Teiuş. Călătorii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădirii de la Teius. Autobuzele vor mai opri în spatele staţiei Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

 

  • IR 1746 (care va circula ca tren IR 12746) - transbordare pe distanţa Teiuş - Copşa Mică. Pasagerii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădiri de la Teiuş. Autobuzele vor mai opri în spatele staţiei Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

 

  •  Regio 3511 (care va circula ca tren R 12325) - transbordare pe distanţa Blaj – Teiuş. Călătorii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădiri de la Teiuş. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel şi PO Cistei (preluarea calatorilor se va face din staţiile de autobuz, aferente celor două localităţi), conform orarului de mers al trenului 3511.

 

  •  Regio 3514 (care va circula ca tren R 12326) - transbordare pe distanta Teiuş - Blaj. Călătorii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădiri de la Teiuş. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel şi PO Cistei (preluarea călătorilor se va face din staţiile de autobuz, aferente celor două localităţi), conform orarului de mers al trenului 3511.

Autobuzele pentru transbordare vor fi inscripţionate „Cursă specială CFR” şi vor fi însoţite de personalul CFR Călători Braşov, care va supraveghea şi operaţiunile de îmbarcare din parcurs. De asemenea, pasagerii vor fi dirijaţi în staţiile de îmbarcare şi debarcare auto de către personalul SRCF Braşov, care va urmări şi supraveghea operaţiunile de îmbarcare şi debarcare a călătorilor în staţiile Copşa Mică, Blaj şi Teiuş, iar în situaţia în care intervin întârzieri în circulaţia autobuzelor pentru transbordare, personalul SRCF Braşov va asigura coordonarea traficul feroviar, în funcţie de ora de sosire a autobuzelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici