CFR Călători: Între16 şi 20 august, pasagerii de pe ruta Bucureşti-Mangalia vor fi redirecţionaţi

În urma deraierii trenului marfar de duminică, 12 august, între Malu Mare şi Banu Mărăcine, în perioada 16-20 august, călătorii trenurilor IR 1981 ŞI IR 1922 pe ruta Bucureşti Nord -Constanţa/Mangalia, vor circula cu trenul IR 12821, arată un comunicat al CFR Călători.

2550 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Între16 şi 20 august, pasagerii de pe ruta Bucureşti-Mangalia vor fi redirecţionaţi

CFR Călători: Între16 şi 20 august, pasagerii de pe ruta Bucureşti-Mangalia vor fi redirecţionaţi

„În perioada 16-20 august 2018, călătorii care au bilete achiziţionate la trenurile IR 1981 şi IR 1922 pe distanţa Bucuresti Nord - Constanta/Mangalia vor circula cu trenul IR 12821, care are plecarea din Bucuresti Nord la ora 6.20 şi cu opriri în staţiile din parcurs Lehliu, Ciulnita, Feteşti, Cernavodă Pod, Medgidia, Constanţa (sosire 8.52/ plecare 9.30) - staţiuni - Mangalia (sosire 10.59)”, se arată în comunicat.

De asemenea, CFR Călători a anunţat că până la reluarea circulaţiei pe Magistrala CF 900 pe ruta directă Craiova-Caracal, trenurile InterRegio sunt deviate pe ruta ocolitoare Caracal - Piatra Olt - Craiova, înregistrând întârzieri în medie de 120 de minute.

Sunt afectate, de asemenea, toate trenurile IR aferente unei zile de circulaţie pe ruta Bucureşti/Mangalia - Craiova / Timişoara Nord / Târgu Jiu / Cluj Napoca / Arad şi retur.

Mecanicul locomotivei trenului de marfă care a deraiat duminică a fost băut, iar în urma accidentului a fost avariată infrastructura feroviară, deversarea mărfii transportate (biodiesel) ducând la poluarea accidentală a zonei, a anunţat luni Grupul Ferofiar Român (GFR).

„S-a luat măsura cuplării mai multor garnituri de trenuri şi trecerii într-o singură garnitură peste porţiunea afectată de închidere, pentru evitarea blocajelor, având în vedere că în zona respectivă circulaţia se desfăşoră în principal pe linie simplă, iar pentru o parte din trenurile Regio se va asigura transbordare cu mijloace auto pe distanţa Leu-Craiova şi retur”, mai anunţă compania.

CFR îi anunţă pe pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie că vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici