CFR Călători: Mai multe trenuri, ANULATE. Întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord: TABELA Sosiri- Plecări / TRAFICUL AERIAN grav perturbat de viscol. O cursă de pe Aeroportul Otopeni şi una din Craiova, ANULATE

CFR Călători anunţă că, din cauza vremii nefavorabile, au fost anulate mai multe trenuri, fiind totodată înregistrate întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord din Capitală.

3523 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Mai multe trenuri, ANULATE. Întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord: TABELA Sosiri- Plecări / TRAFICUL AERIAN grav perturbat de viscol. O cursă de pe Aeroportul Otopeni şi una din Craiova, ANULATE

CFR Călători: Mai multe trenuri, anulate din cauza vremii. Întârzieri de 90 de minute în Gara de Nord / Rutele pe care a fost oprit sau restrâns traficul feroviar

Cursă aeriană spre Craiova -Koln, anulată din cauza viscolului şi ninsorii

Cursa aeriană dinspre TelAviv, care ar fi trebuit să aterizeze, luni, pe Aeroportul Craiova şi să plece spre Koln a fost anulată din cauza viscolului şi ninsorii. Aproximativ 140 de persoane au fost afectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat că aeronava, care venea de la Tel Aviv, nu a putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza vizibilităţii reduse şi din a vitezei vântului. S-a luat decizia ca avionul să aterizeze pe Aeroportul Otopeni în aşteptarea unor condiţii meteorologice mai bune.

„Vizibilitatea a mai crescut totuşi, mai rămâne problema vântului de coadă. În mod normal 13-16 noduri ar trebui, ori noi avem acum vreo 28. Cursa a fost anulată”, a declarat Mircea Dumitru.
După aproximativ două ore de aşteptare s-a luat decizia anulării cursei.

Aproximativ 140 de persoane aşteaptau pe Aeroportul din Craiova să plece Koln.

Zborul Roma-Bucureşti-Roma, anulat

La ora 13.00, înregistrau întârzieri din cauza vremii 13 curse aeriene, iar cursa Ryanair de pe ruta Roma-Bucureşti-Roma a fost anulată, potrivit datelor publicate pe site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Zborurile la care au fost înregistrate întârzieri la sosire sunt:  Iaşi-Bucureşti, Belgrad- Bucureşti şi Budapesta-Bucureşti.
Zborurile la care au fost înregistrate întârzieri la plecare sunt:
Bucureşti-Istanbul, Bucureşti-Berlin, Wizzair Bucureşti-Londra, TAROM Bucureşti -Londra şi Bucureşti-Timişoara.

 Întârzieri de 90 de minute în Gara de Nord

"Câteva trenuri anulate, cel de Constanţa şi Craiova, dar traficul de pasageri este preluat de alte trenuri. Acum la Bucureşti Nord sunt întârzieri, dar asta e situaţia acum, ea se poate schimba în 10 minute. Întârzierile sunt ale unui tren de la Timişoara, alte două, unul de Craiova, altul de Buzău şi unul de Galaţi, care are întârziere 10 minute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR Călători.

La ora transmiterii ştirii, mai multe trenuri au întârziere la Gara de Nord din Capitală, cea mai mare întârziere fiind de 90 de minute, în cazul unui tren care trebuie să ajungă din Craiova.

TABELA SOSIRI / PLECĂRI Bucuresti - Gara de Nord 

CFR Călători mai informează, pe pagina de Facebook, că în contextul temperaturilor foarte scăzute şi al avertizărilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor Bucureşti, Galaţi, Braşov, Constanţa şi Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

Totodată, pe rutele Constanţa - Mangalia, Constanţa - Medgidia - Tulcea Oraş şi Ciulnita - Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localităţi urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri şi pe rutele Caracal-Corabia, Roşiori Nord - Turnu Măgurele şi Roşiori Nord - Zimnicea.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Constanţa, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, 17 trenuri (pe relaţia Constanţa – Mangalia, Constanţa – Medgidia, Medgidia – Tulcea şi Ciulniţa – Slobozia Veche) au fost anulate.

De asemenea, trenul InterRegio 1724, care trebuia să plece în luni la ora 8.00 dinspre Craiova către Sibiu, a fost anulat din cauza îngheţării unor macazuri.

Pe aeroportul Otopeni mai multe curse înregistrau întârzieri luni dimineaţa

La ora transmiterii ştirii, la sosiri au întârzieri cursa Ryanair de la Berlin, care trebuie să aterizeze la 10.30, precum şi două curse de la Sofia, cea a companiei Tarom (10.55) şi cea a companiei Bulgaria Air (10.55).

La plecări cursa Ryanair care trebuia să decoleze spre Roma la 10.00 este anulată.

La Roma a nins pentru prima dată în ultimii şase ani, iar la Sofia sunt -7 grade şi ninge.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici