CFR Călători suplimentează trenurile către mai multe destinaţii în minivacanţa de Ziua Naţională

CFR Călători suplimentează trenurile către destinaţii precum Alba Iulia, Iaşi, Timişoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galaţi, dar şi spre destinaţiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei şi Petroşani, în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie, potrivit unui comunicat publicat de companie.

1294 afișări
Imaginea articolului CFR Călători suplimentează trenurile către mai multe destinaţii în minivacanţa de Ziua Naţională

CFR Călători suplimentează trenurile către mai multe destinaţii în minivacanţa de Ziua Naţională

Vânzarea biletelor fără loc va fi limitată astfel încât să se evite supraaglomerarea vagoanelor, precizează CFR.

În plus, trenurile Regio care circulă pe Valea Prahovei au regim de rezervare obligatoriu, tariful de rezervare a locului fiind de 1 leu.

Pentru această perioadă este suplimentat şi personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

Agenţiile de voiaj CFR din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina şi Iulius Mall vor fi deschise conform programului de lucru al acestor magazine, iar restul agenţiilor, în zilele 30 noiembrie şi 1 decembrie 2017, vor fi închise.

În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanţa de Ziua Naţională a României, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant şi programează suplimentar, operativ, capacităţi de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, în funcţie de disponibilităţi, precizează compania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici