CFR SA anunţă închiderea, timp de trei zile, a traficului între Mogoşoaia şi Baloteşti

Compania CFR SA anunţă că de vineri până luni traficul feroviar între Mogoşoaia şi Baloteşti este închis pentru lucrări de reparaţii. În acest interval, firma care face lucrările va asigura transbordarea auto a călătorilor de pe relaţia Bucureşti-Urziceni.

332 afișări
Imaginea articolului CFR SA anunţă închiderea, timp de trei zile, a traficului între Mogoşoaia şi Baloteşti

CFR SA anunţă închiderea, timp de trei zile, a traficului între Mogoşoaia şi Baloteşti

Potrivit unui comunicat al CFR SA, în zonă vor avea loc lucrări pentru montarea unui nou schimbător de cale.

„Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA vă informează că, în perioada 22.05.2020, de la ora 20.30 - 25.05.2020, ora 05.10, între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti se vor desfăşura lucrări la infrastructura feroviară, pentru montarea unui schimbător nou de cale, lucrări care se vor executa cu închiderea totală a traficului feroviar pe distanţa Mogoşoaia - Baloteşti”, se arată în comunicat.

Confrom acestuia, pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe relaţia Bucureşti Nord - Urziceni, firma care execută lucrările va asigura transbordarea auto a călătorilor între Bucureşti Nord şi Baloteşti.

De asemena, personalul CFR Călători din Gara de Nord şi din Baloteşti va informa şi îndruma călătorii spre punctele de îmbarcare în mijloacele auto.

Lucrările efectuate fac parte din contractul care vizează dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti, finanţate din bugetul de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici