CFR: Trenurile de călători pot avea întârzieri între 10 şi 20 de minute, din cauza vremii

Trenurile de călători pot ajunge la destinaţii cu întârzieri între 10 şi 20 de minute, deoarece se circulă în condiţii de iarnă şi pot apărea deranjamente pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţie pentru remediere, au anunţat luni reprezentanţii companiei CFR.

343 afișări
Imaginea articolului CFR: Trenurile de călători pot avea întârzieri între 10 şi 20 de minute, din cauza vremii

CFR: Trenurile de călători pot avea întârzieri între 10 şi 20 de minute, din cauza vremii (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Circulaţia trenurilor pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, doar în Iaşi fiind înregistrate luni dimineaţă temperaturi sub zero grade Celsius.

Pe raza celorlalte regionale, cu excepţia regionalelor Timişoara şi Cluj, se circulă în condiţii de ninsoare sau lapoviţă, dar nu sunt linii de cale ferată închise, arată Compania Naţională de Căi Ferate "CFR", într-un comunicat de presă.

Judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj şi Bihor au fost, de duminică după-amiază până luni la prânz, sub avertizare cod galben de ninsoare şi vânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici