Cheloo de la Paraziţii, ridicat de mascaţi într-un dosar de trafic de droguri

Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de mascaţi şi dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

44327 afișări
Imaginea articolului Cheloo de la Paraziţii, ridicat de mascaţi într-un dosar de trafic de droguri

Cheloo de la Paraziţii, ridicat de mascaţi într-un dosar de trafic de droguri - surse (Imagine: Facebook)

Rapperul Cheloo de la trupa Paraziţii este vizat într-un dosar de trafic de droguri, el urmând să fie audiat, miercuri, alături de circa 90 de persoane, la DIICOT Ploieşti, declară sursele judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziţii domiciliare care au avut loc în Bucureşti şi Prahova. Dosarul în acest caz vizează traficul de droguri de risc.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul DIICOT Ploieşti au fost aduse zece persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici