China elimină unele reguli privind testul COVID pentru călătorii din Statele Unite

  • China elimină unele reguli privind testul COVID pentru călătorii din SUA.
  • Americanii nu mai trebuie să facă test RT-PCR cu 7 zile înainte de călătorie.
140 afișări
Imaginea articolului China elimină unele reguli privind testul COVID pentru călătorii din Statele Unite

Călătorii care zboară spre China din oraşe americane, inclusiv Los Angeles, New York şi San Francesco, începând cu 20 mai, nu vor mai avea nevoie de un test RT-PCR cu şapte zile înainte de zboruri, se arată în anunţurile emise marţi de ambasada şi consulatele chineze, informează miercuri Reuters.

Cerinţele anterioare privind testele de anticorpi înainte de zboruri vor fi, de asemenea, eliminate, se arată în anunţuri.

Călătorii trebuie să facă în continuare două teste RT-PCR în termen de 48 de ore sau 24 de ore înainte de zbor - în funcţie de aeroportul de pe care pleacă - plus un alt test de antigen, se arată în avizele respective.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
china,
sua,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici