Infrastructura din şcoli. Cîmpeanu: „Aveam 253 de şcoli cu probleme în asigurarea protecţiei sanitare. Multe au fost remediate”

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, duminică, la o întâlnire cu părinţii elevilor de la Şcoala Ferdinand din Capitală că au fost 253 de şcoli care aveau probleme din perspectiva asigurării condiţiilor de protecţie sanitară, dar în cea mai mare parte au fost remediate.

127 afișări
Imaginea articolului Infrastructura din şcoli. Cîmpeanu: „Aveam 253 de şcoli cu probleme în asigurarea protecţiei sanitare. Multe au fost remediate”

Infrastructura din şcoli. Cîmpeanu: „Aveam 253 de şcoli cu probleme în asigurarea protecţiei sanitare. Multe au fost remediate”

Sorin Cîmpeanu a spus că există „unele probleme de infrastructură” în unele şcoli.

„Vom avea la ora 13.00 o şedinţă cu toţi prefecţii, toţi inspectorii şcolari, cu primul ministrul şi ministrul de Interne în care vom vedea stadiul remedierii cu privire la condiţiile necesare începerii şcolii. Aveam 253 de şcoli care aveau probleme din perspectiva asigurării condiţiilor de protecţie sanitară, 37 în Dolj, în Bucureşti 28. (...) Săptămâna trecută problemele au fost identificate prin vizite la faţa locului şi (...) în cea mai mare parte a situaţiilor au fost remediate”, a spus Cîmpeanu.

Potrivit lui Cîmpeanu la ora 13.00, în timpul videoconferinţei se va face evaluarea situaţiei pe fiecare judeţ în parte.

Sunt convins că vor rămâne foarte puţine acele şcoli unde nu s-au remediat problemele. În Dolj, de exemplu, care avea cele mai multe probleme a beneficiat de schimbarea inspectorului şcolar general de către ministrul Educaţiei. Adică, deficienţele de management în pregătirea şcolilor se plătesc”, a mai spus Cîmpeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici