CINCI drumuri naţionale, inclusiv DN 1, închise pentru deszăpezire

Cinci drumuri naţionale, inclusiv DN1 Braşov - Predeal sunt închise, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru deszăpezire, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

911 afișări
Imaginea articolului CINCI drumuri naţionale, inclusiv DN 1, închise pentru deszăpezire

CINCI drumuri naţionale, inclusiv DN 1, închise pentru deszăpezire (Imagine: Haas Sandor/Arhiva Mediafax Foto)

Începând cu ora 14.45 au fost închise, pentru deszăpezire, DN1 Braşov - Predeal, DN1A Săcele (judeţul Braşov) - limita cu judeţul Prahova, DN73 Bran (judeţul Braşov) - limita cu judeţul Argeş, DN73A Predeal - Râşnov şi DN2D Ojdula (judeţul Covasna) - limita cu judeţul Vrancea.

Potrivit centrului Infotrafic, se estimează că circulaţia va fi reluată în dou-trei ore.

Poliţia îi avertizează pe şoferi că în unele zone montane ninge şi că au obligaţia ca pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei să echipeze maşinile cu anvelope de iarnă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici