Cinci judeţe ale ţării sub cod galben de ceaţă, alte cinci se află sub cod galben de polei

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări nowcasting de ceaţă şi depunere de polei, valabile pentru 10 judeţe ale ţării, până la ora 11.00.

2298 afișări
Imaginea articolului Cinci judeţe ale ţării sub cod galben de ceaţă, alte cinci se află sub cod galben de polei

ANM a emis o avertizare cod galben de polei în cinci judeţe

Meteorologii avertizează că în judeţele Maramureş, Sibiu, Braşov, Harghita şi Covasna, se semnalează ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

Totodată, în judeţele Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea, Teleorman, se înregistrează, la momentul transmiterii ştirii, burniţă care depune polei.

Pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu - Sălişte, între kilometrii 250 şi 270, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri, din cauza ceţii, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

În judeţul Argeş, pe DN7, DN65 şi DN73 s-a acţionat cu material antiderapant deoarece începuse să se formeze polei, iar partea carosabilă este umedă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici