Cinci judeţe, sub cod Galben, marţi seara. CNAIR: Pe A2 a apărut fenomenul de ploaie îngheţată

  • Compania Naţională de Drumuri îi avertizează pe şoferi că meteorologii au redactat coduri galbene de vreme rea valabile marţi seara în judeţele Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.
  • Pe Autostrada Soarelui este gheaţă şi se circulă cu greutate, precizează cei de la CNAIR
1120 afișări
Imaginea articolului Cinci judeţe, sub cod Galben, marţi seara. CNAIR: Pe A2 a apărut fenomenul de ploaie îngheţată

Cinci judeţe, sub cod Galben, marţi seara. CNAIR: Pe A2 a apărut fenomenul de ploaie îngheţată

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de tipul cod galben valabilă în intervalul orar 17:00 - 20:00, ce vizează ninsori moderate cantitativ, depuneri de polei pe partea carosabilă şi intensificări ale vântului în judeţele Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.

Pe A2, Bucureşti – Constanţa, a apărut fenomenul de ploaie îngheţată, iar echipele de drumari ale Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi, D.R.D.P. Constanţa, acţionează continuu cu sare şi clorură de calciu pentru combaterea acestui fenomen.

Reprezentanţii CNAIR le recomandă şoferilor să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au maşinile echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici