Cinci maşini avariate şi 11 copaci doborâţi, în urma furtunii din Bucureşti

Cinci autoturisme au fost avariate în timpul furtunii din Capitală şi 11 copaci au fost doborâţi de vânt, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

2767 afișări
Imaginea articolului Cinci maşini avariate şi 11 copaci doborâţi, în urma furtunii din Bucureşti

Cinci maşini avariate şi 11 copaci doborâţi, în urma furtunii din Bucureşti (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Dintre cele cinci autoturisme avariate de crengi de la copacii doborâţi de vânt, două sunt pe strada Segarcea şi câte unul pe străzile Moineşti, Ţepeş Vodă şi pe Şoseaua Andronache, a precizat Daniel Vasile.

În timpul furtunii au fost doborâţi pe carosabil copaci de pe aleea Lunguleţu, strada Haga, Şoseaua Viilor şi Şoseaua Sălaj.

De asemenea, la intersecţia Şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica, un panou a căzut peste linia de tramvai.

Capitala a fost miercuri seară, timp de mai bine de o oră, sub avertizare cod galben de ploaie torenţială, vânt puternic, descărcări electrice şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici