Video Cinci persoane rănite, dintre care doi copii, în urma impactului frontal dintre două maşini pe DN 1 - FOTO

Cinci persoane, între care doi copii gemeni de aproximativ 7 ani, au fost rănite, duminică, pe DN1, în Sinaia, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2654 afișări

Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în accidentul produs între două autoturisme au fost implicate şapte persoane, 5 dintre ele fiind rănite.

„Am intervenit cu două echipaje de pompieri şi o ambulanţă SMURD. Cinci persoane au fost transportate la spital, din care doi copii gemeni de aproximativ 7 ani. Toţi au suferit diferite traumatisme şi politraumatisme”, a declarat Vasiloae.

Potrivit acesteia, în urma accidentului, o persoană a fost încarcerată, respectiv un bărbat de 62 ani, care conducea una dintre maşini.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Braşov.

La rândul său, Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a precizat că în urma primelor cercetări făcute la faţa locului, accidentul s-a produs pe fondul unui pătrunderi pe contrasens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici