Cinci răniţi, după ce două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit la Ploieşti

Două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit, duminică, în Ploieşti, din cauza neacordării de prioritate. Cinci persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, transmite corespondentul Mediafax.

205 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi, după ce două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit la Ploieşti

Cinci răniţi, după ce două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit la Ploieşti

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs în Ploieşti, la intersecţia străzilor Rudului cu Plăieştilor, unde cele două autoturisme s-au ciocnit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că opt persoane au fost implicate în accident, dintre acestea cinci fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

”La accidentul din Ploieşti au fost două autoturisme implicate şi opt persoane. Cinci victime au fost asistate medical şi transportate la spital, la Unitatea de Primiri Urgenţe. Au suferit diverse traumatisme”, a declarat Vasiloae.

Din cauza accidentului, traficul rutier s-a desfăşurat cu restricţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici