Cinci răniţi, între care doi copii, în urma unui accident rutier petrecut între Bistriţa şi Năsăud

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, într-un accident petrecut pe DN 17 C, care leagă oraşele Bistriţa şi Năsăud, după impactul dintre două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

219 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi, între care doi copii, în urma unui accident rutier petrecut între Bistriţa şi Năsăud

Cinci răniţi, între care doi copii, în urma unui accident rutier petrecut între Bistriţa şi Năsăud

Accidentul în urma căruia cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, s-a petrecut la intrare în localitatea Dumitra, pe DN 17 C, după ce două maşini s-au ciocnit, una dintre ele ajungând în afara carosabilului, răsturnându-se.

“Echipajele au găsit la locul accidentului cinci persoane, trei adulţi şi doi copii, conştiente. (...) Toate persoanele au fost preluate de echipajele medicale, se face evaluarea acestora şi urmează să fie transportate la spital”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Poliţiştii Servciului Rutier au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 31 de ani din localitatea Cepari, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Năsăud-Bistriţa a pierdut controlul asupra volanului, a trecut pe contrasens, unde a lovit, cu partea laterală, un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 32 de ani din Bistriţa.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia pe DN 17 C în zona în care s-a petrecut accidentul se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici