Cinci şcoli şi licee din Capitală, închise din cauza unei avarii RADET. Elevii au fost trimişi acasă

Elevii din cinci instituţii de învăţământ din Capitală au fost trimişi acasă, marţi, din cauza unei avarii la RADET, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar din Bucureşti, care subliniază că miercuri problema va fi rezolvată.

1956 afișări
Imaginea articolului Cinci şcoli şi licee din Capitală, închise din cauza unei avarii RADET. Elevii au fost trimişi acasă

Cinci şcoli şi licee din Capitală, închise din cauza unei avarii RADET. Elevii au fost trimişi acasă

Liceul „Emil Racoviţă” şi Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” din Capitală au rămas fără căldură, marţi, iar elevii au fost trimişi acasă. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru şcolile 190, 85 şi 56, unde nici acolo nu este căldură.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Mariana Manea, orele au fost suspendate până miercuri, iar reprezentanţii RADET au precizat că până atunci problema va fi remediată.

De asemenea, căldura a fost întreruptă, luni, pentru 52 de blocuri din Sectorul 3 şi pentru Secţia 8 Poliţie de pe Şoseaua Mihai Bravu, iar potrivit estimărilor Regiei, avariile vor fi remediate marţi, la ora 12:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici