Cinci tineri au ajuns la spital după ce maşina în care erau s-a răsturnat şi a căzut într-o vale

Cinci tineri din Piteşti au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a lovit o bordură, apoi s-a răsturnat de câteva ori şi a căzut într-o vale.

126 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri au ajuns la spital după ce maşina în care erau s-a răsturnat şi a căzut într-o vale

Cinci tineri au ajuns la spital după ce maşina în care erau s-a răsturnat şi a căzut într-o vale (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, un şofer care se afla în spatele maşinii care s-a răsturnat a sunat la 112, iar trei ambulanţe au ajuns la faţa locului şi au preluat răniţii.

Autoturismul a fost avariat în proporţie de 90 la sută, iar răniţii emanau halenă alcoolica, urmând să se stabilească persoană care a condus maşina în momentul producerii accidentului.

"Patru răniţi au fost transportaţi imediat cu ambulanţele la spital, al cincilea a fost îngrijit iniţial în ambulanţă, la faţa locului, ulterior a ajuns şi el la spital. Primele cercetări arată că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, iar maşina, la o curbă uşoară, a lovit o bordură, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit într-un şanţ mare, la peste 50 de metri. Echipele medicale care au intervenit la răniţi spun că aceştia emanau halenă alcoolică şi vor fi verificaţi cu aparatul etilotestul", a declarat şeful Poliţiei municipiului Piteşti, comisar şef Mihai Neagoe.

Cei cinci răniţi, toţi cu multiple politraumatisme, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, doi fiind în stare mai gravă, cu leziuni la bazin şi torace.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici