Cinci tineri rătăciţi pe munte, salvaţi de jandarmii montani din Caraş-Severin

Cinci tineri care s-au rătăcit duminică pe munte pe traseul dintre Lacul Secu şi comuna Văliug, judeţul Caraş-Severin, au fost salvaţi de jandarmi în urma unei intervenţii care a durat peste trei ore.

250 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri rătăciţi pe munte, salvaţi de jandarmii montani din Caraş-Severin

Cinci tineri rătăciţi pe munte, salvaţi de jandarmii montani din Caraş-Severin

Potrivit IJJ Caraş-Severin, jandarmii au fost anunţaţi prin apel la 112 despre faptul că cinci persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 33, din Reşiţa şi Timişoara, s-au rătăcit pe traseul dintre Lacul Secu şi comuna Văliug.

Jandarmii montani din cadrul Postului Văliug s-au deplasat spre locaţia indicată de către aceştia.

Intervenţia jandarmilor a fost grea din cauza terenului greu accesibil şi a durat peste cinci ore.

Cei cinci turişti au fost recuperaţi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind doar epuizaţi fizic şi uşor deshidrataţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turişti,
salvamont

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici