Cinci tineri, reţinuţi după ce ar fi violat o fată de 13 ani, după care au postat imaginile pe internet

Cinci tineri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, aceştia fiind suspectaţi că ar fi violat o minoră şi ar fi postat pe internet imagini din timpul raportului sexual, anunţă Poliţia Română. Anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliile suspecţilor.

1673 afișări
Imaginea articolului Cinci tineri, reţinuţi după ce ar fi violat o fată de 13 ani, după care au postat imaginile pe internet

Cinci tineri, reţinuţi după ce au violat o fată de 13 ani şi au postat imaginile pe internet

Bărbaţii sunt acuzaţi de pornografie infantilă, viol, act sexual cu un minor şi lipsire de libertate, Tribunalul Vrancea urmând să decidă dacă vor fi arestaţi preventiv.

"Din cercetări a reieşit faptul că, în luna februarie, cinci bărbaţi, cu vârste între 15 şi 21 de ani, ar fi constrâns, prin ameninţări şi acte de violenţă, o minoră de 13 ani să întreţină raporturi sexuale cu ei, raporturi care ar fi fost filmate cu un telefon şi postate pe o reţea de socializare. În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile şi sisteme informatice", transmite Poliţia Română.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici