Cinci tone de seringi din Qatar au ajuns în ţară. Anunţul MApN

O aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a executat joi, 21 ianuarie, un zbor pentru aducerea, din Statul Qatar, a aproximativ cinci tone de materiale sanitare necesare campaniei de vaccinare constând în 500 de mii seringi de 1ml şi 450 de mii seringi de 3ml, anunţă MApN.

478 afișări
Imaginea articolului Cinci tone de seringi din Qatar au ajuns în ţară. Anunţul MApN

Transport de seringi necesare campaniei de vaccinare

Distribuirea echipamentelor către centrele de vaccinare va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

„O aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a executat joi, 21 ianuarie, un zbor pentru aducerea, din Statul Qatar, a aproximativ cinci tone de materiale sanitare necesare campaniei de vaccinare constând în 500 de mii seringi de 1ml şi 450 de mii seringi de 3ml. Zborul a fost efectuat la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a pandemiei de COVID-19”, a transmis MApN.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici