Cinci victime în urma unui accident de maşină din Baia Mare. Care a fost cauza

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs duminică după-amiază într-o intersecţie din Baia Mare, judeţul Maramureş. Două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat trei pietoni.

888 afișări
Imaginea articolului Cinci victime în urma unui accident de maşină din Baia Mare. Care a fost cauza

O maşină a fost proiectată pe trotuar, în urma unui accident

Potrivit IPJ Maramureş, accidentul a avut loc duminică după-amiaza la intersecţia Bulevardului Bucureşti cu strada Culturii.

În accident au fost implicate două maşini, iar una a fost proiectată pe trotuar.

„Din primele informaţii, se pare că şoferul unei maşini nu a respectat culoarea semaforului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Una dintre maşini a fost proiectată pe trotuar, unde a surprins alte trei persoane”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Potrivit acesteia, în total, cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

Reprezentanţii ISU Maramureş susţin că, în total, şapte persoane au fost implicate în accident. Şase dintre acestea au fost duse la spital, după ce una a refuzat transportul.

„Una dintre persoanele de pe trotuar este rănită grav, inconştientă, şi a fost transportată de urgenţă la spital”, a spus Oana Alexa, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici