Cine este Claudia Ardelean, tânăra care pentru o zi a fost numită în Consiliul de Administraţie al unui spital din Cluj

  • Claudia Ardelean are 28 de ani, a fost olimpică în liceu şi are două facultăţi
  • Claudia a fost numită în Consiliul de Administraţie al unui spital din Cluj după ce a depus un CV
  • Tânăra s-a lovit de prejudecăţi, dar nu are gând să se dea bătută
4252 afișări
Imaginea articolului Cine este Claudia Ardelean, tânăra care pentru o zi a fost numită în Consiliul de Administraţie al unui spital din Cluj

sursă foto: facebook Claudia Ardelean

Claudia Ardelean, tânăra de 28 de ani care a fost numită doar pentru o zi în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj, are un CV impresionant.

Claudia fost olimpică la chimie, bilologie şi limba română, a studiat Dreptul şi Facultatea de Studii Europene şi până să vină pandemia era un antreprenor de succes. A muncit de când se ştie, dar nu a crezut că va trebui vreodată să facă faţă prejudecăţilor.

Claudia Ardelean, antreprenor: De profesie sunt juristă, absolventă a două facultăţi şi un om care este în continuă formare profesională. Am terminat Facultatea de Drept şi Facultatea de Studii Europene. Da, sunt şi antreprenor, am o firmă de organizare de evenimente.

Reporter Aleph News: Tu ai fost numită în acel consiliu, ce nu au înţeles oamenii?

Claudia Ardelean, antreprenor: În primul rând nu au înţeles conceptul de ”consiliu de administraţie”. Consiliul de Administraţie are rol în dezbaterea problemelor de organizare, strategie şi funcţionarea spitalului, iar membrii Consiliului de Adiministraţie nu au nevoie de pregătire medicală, pentru că aici este vorba de management instituţional.

După ce şi-a anunţat cu mândrie noul job pe reţelele de socializare, gurile rele au început să comenteze şi să o judece. La o zi după, şi-a dat demisia.

Claudia Ardelean, antreprenor: Reacţiile unor oameni au fost superficiale. Conform CV-ului pe care l-am depus eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie. Din păcate, în România, mai există aceste prejudecăţi, însă eu sunt de părere că frumuseţea nu trebuie să influenţeze, nici să împiedice parcursul profesional sau politic al tinerilor. Şi chiar încurajez toţi tinerii să muncească pentru visele lor.

Ştie că pentru o fată tânără şi frumoasă politica este o provocare, dar nu vrea să renunţe. Crede cu tărie că România are nevoie de tineri cu principii solide, care să se implice, iar după ce se va termina pandemia are de gând să îşi reclădească business-ul pe care criza i l-a pus la pământ.

Claudia Ardelean, antreprenor: Voi rămâne în mediul politic pentru că România are nevoie de tineri cu principii solide în această arie şi eu am tot viitorul în faţă. A fost afectat sectorul evenimentelor. Eu prin această activitate, de organizare evenimente, le ofeream joburi part-time studenţilor sau celor care voiau să aibă un venit în plus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici