Cine este Comitet, interlopul anchetat pentru că a împrăştiat COVID într-o comunitate cu 2.000 de locuitori, în Buzău

  • Gheorghiţă Constantin este cunoscut sub pseudonimul Comitet
  • El este anchetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor
  • O "paranghelie" organizată într-un cartier mărginaş al Buzăului a dus la o explozie a infectărilor cu coronavirus
8923 afișări
Imaginea articolului Cine este Comitet, interlopul anchetat pentru că a împrăştiat COVID într-o comunitate cu 2.000 de locuitori, în Buzău

Interlopul Comitet, anchetat pentru că a împrăştiat COVID într-o comunitate cu 2.000 de locuitori, în Buzău

Un bărbat cunoscut ca fiind membru al lumii interlope din Buzău este anchetat pentru organizarea unei petreceri într-un cartier mărginaş al Buzăului, eveniment care ar fi dus la o explozie a infecţiilor cu coronavirus. Paranghelia a avut loc în a doua zi după Paşte, iar în imaginile postate de petrecăreţi se vede inclusiv o armă automată.
 
Gheorghiţă Constantin este cunoscut sub porecla Comitet şi are 41 de ani. El le-a spus poliţiştilor că înaintea Paştilor a fost în vizită la Bărbuleşti, la o rudă bolnavă.
 
DSP Buzău a demarat o anchetă epidemiologică dupa identificarea a 31 de contacţi direcţi ai bărbatului. Ulterior, 19 dintre teste au fost confirmate ca fiind pozitive, pacienţii fiind transportaţi pentru internare. Totalul îmbolnăvirilor din cartierul Poştă a crescut astăzi până la 53.
 
Cartierul Poştă a fost izolat. Circa 2.000 oameni trăiesc acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici