Cine este Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla. Ce avere avea agentul de poliţie împreună cu soţia sa

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, cel care a deschis focul într-un coafor din zona Perla, din Capitală, ucigând două persoane şi rănind alte şase, deţinea, împreună cu soţia, o casă de 180 de metri pătraţi şi trei autoturisme şi avea un credit de 42.000 de euro la Bancpost, scadent în 2032.

7654 afișări
Imaginea articolului Cine este Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla. Ce avere avea agentul de poliţie împreună cu soţia sa

Cine este Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla. Ce avere avea agentul de poliţie împreună cu soţia sa (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax foto)

Potrivit unei declaraţii de avere din iunie 2011, postată pe site-ul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Gheorghe Vlădan moştenise un teren de 800 de metri pătraţi în Teleorman, iar soţia sa, Florina Vlădan, primise ca moştenire în 2007 4 hectare de teren în judeţul Prahova.

Cei doi soţi aveau trei autoturisme: un Mercedes din 1996, un SMART din 2003 şi un Renault Megane din 2006. Creditul la Bancpost a fost contractat în 2007.

Conform aceleiaşi declaraţii de avere, în 2010 Gheorghe Vlădan a realizat un venit anual de 20.000 de lei, iar soţia sa Florina a încasat de la SC Igiena 12.000 de lei şi alţi 9.357 de lei pentru servicii de coafură ca persoană fizică autorizată.

Cei doi au şi un fiu, care la acel moment era student.

Soţia lui Gheorghe Vlădan introdusese acţiune de divorţ la Judecătoria sectorului 4 Bucureşti, primul termen de judecată fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, a fost prins în clădirea Transelectrica, unde un martor l-a văzut refugiindu-se imediat după atac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici