Cine sunt duşmanii cu care se luptă protestatarii Antenelor: „Suntem manipulaţi energetic de Traian Băsescu şi de Elena Udrea”

„Averea lui Dan Voiculescu nu trebuie confiscată, ci trebuie transferată poporului român”, cere un domn cu o blană pe el. „Ştiu unele informaţii despre faptul că suntem manipulaţi energetic de Traian Băsescu şi Elena Udrea şi că sunt în legătură cu masonii şi cu oameni din afara ţării”, spune o doamnă din Suceava.

646 afișări
Imaginea articolului Cine sunt duşmanii cu care se luptă protestatarii Antenelor: „Suntem manipulaţi energetic de Traian Băsescu şi de Elena Udrea”

Cine sunt duşmanii cu care se luptă protestatarii Antenelor: „Suntem manipulaţi energetic de Traian Băsescu şi de Elena Udrea”

„Am ieşit pentru că Băsescu este un handicapat care-l blamează pe domnul Ponta şi ţara”, explică o altă protestatară. O altă doamnă înfăşurată în tricolor nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat „cu dosarul Inca”. Gândul a discutat cu protestarii care s-au plimbat ieri în jurul Palatului Cotroceni, întrebându-i de ce au ales să iasă în stradă. Urmăreşte materialul video cu oamenii veniţi în stradă la îndemnul Antenelor.

 gândul a stat de vorbă cu oamenii prezenţi la mitingul de duminică, de la Cotroceni, organizat de Antena 3. Majoritatea veniseră să-l dea jos pe Traian Băsescu. Mulţi se strânseseră „să apere Antenele” de preşedinte, aşa cum auziseră la televizor. În mulţime au existat însă şi oameni cu doleanţe mai specifice, după cum puteţi vedea în reportajul video făcut de reporterul gândul.

Nervi şi pumni agitaţi în aer

La început se strâng în jurul intrării de la Grădina Botanică, în jurul maşinilor inscripţionate ale Antenei3. Sunt mulţi pensionari, îmbrăcaţi în culori deschise. Unii poartă deja în piept, pe foi A4, mesajul ”Antena3 e aici” sau tricolorul. La Grădina Botanică sunt câteva zeci, mai mulţi sunt la Leu, la statuie, aproximativ o mie, însă continuă să vină.

Poliţia a închis unele bulevarde din jurul Palatului Cotroceni înainte de a începe manifestarea din jurul Palatului Cotroceni.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici