Cine sunt premianţii de la BAC 2018? Promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat, în trei licee dintr-un judeţ al României

Trei colegii din Iaşi au obţinut promovabilitate de 100 la sută la sesiunea de Bacalaureat din luna iulie, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), transmite corespondentul MEDIAFAX.

4524 afișări
Imaginea articolului Cine sunt premianţii de la BAC 2018? Promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat, în trei licee dintr-un judeţ al României

Cine sunt premianţii de la BAC 2018? Promovabilitate de 100 la sută la Bacalaureat, în trei licee dintr-un judeţ al României

Reprezentanţii ISJ Iaşi au declarat miecuri că trei unităţi de învăţământ din judeţ au reuşit rata maximă de promovabilitate.

Colegiile «Garabet Ibrăileanu»,«Naţional» şi «Richard Wurmbrand» Iaşi au obţinut o promovabilitate de 100%. De asemenea, procentul general de promovabilitate pe judeţul Iaşi, înainte de contestaţii, este de 80,27%”, a spus purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, Sabina Manea.

Conform acesteia, la această sesiune de Bacalaureat, opt elevi din judeţul Iaşi au obţinut media maximă, respectiv 10. Patru dintre aceştia sunt de la Colegiul Naţional. Pe lângă aceştia, media 10 la examenul de Bacalaureat a fost obţinută şi de către o elevă de la Colegiul Naţional „Gabaret Ibrăileanu”, o elevă de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”, un elev de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” şi de către o elevă de la Colegiul Tehnic „Unirea”, din Paşcani.

Pe de altă parte, cea mai mică rată de promovabilitate, de doar 10,71%, a fost obţinută de Colegiul Tehnic de Transporturi şi Construcţii Iaşi.

Elevii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea face contestaţie în cursul zilei de miercuri, rezultatele finale urmând să fie afişate pe data de 9 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici