Circa 50 de persoane au participat la un miting de solidaritate în Constanţa

Aproximativ 50 de persoane au participat, marţi seară, la un miting de susţinere cu manifestanţii anticomunişti de la Timişoara, la ora transmiterii acestei ştiri acţiunea fiind deja încheiată.

46 afișări
Imaginea articolului Circa 50 de persoane au participat la un miting de solidaritate în Constanţa

Manifestaţii similare de solidaritate cu protestatarii de la Timişoara au avut loc la Târgovişte, Iași, Braşov, Cluj-Napoca şi Bucureşti (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Manifestarea a avut loc in Parcul Prefecturii, din municipiul Constanţa, şi a durat câteva zeci de minute, timp în care manifestanţii au scandat lozinci anticomuniste.

Evenimentul s-a încheiat după ce poliţiştii au apărut în zonă şi le-au spus manifestanţilor că mitingul nu are autorizaţie, acţiunea încheindu-se fără incidente.

Manifestaţii similare de solidaritate au loc la Braşov, Cluj-Napoca şi Bucureşti.

În cursul zi lei de marţi, după ce Mircea Geoană, Crin Antonescu, Klaus Iohannis şi Gheorghe Ciuhandu au semnat "Parteneriatul de la Timişoara", prin care primarul Timişoarei îl susţine pe candidatul PSD la Preşedinţie, în Piaţa Operei din muncipiu a avut loc un miting electoral de susţinere a candidatului Geoană.

La acesta, însă, s-au adunat câteva sute de manifestanţi anti-PSD, care s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au călcat în picioare un banner cu chipurile unor lideri ai PSD. Ecranul amplasat pe scena din Piaţa Operei unde s-au difuzat discursurile politicienilor a fost "bombardat" cu ouă.

Marţi, la Primăria Timişoara, candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, şi cel al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, alături de Radu Sârbu, au semnat "Parteneriatul pentru Timişoara", un acord prin care edilul Timişoarei îl sprijină pe candidatul PSD la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici