Circulaţia este îngreunată pe DN5, în localitatea Jilava, în urma unui accident

Circulaţia pe DN5, în localitatea Jilava, din judeţul Ilfov, este oprită pe sensul de mers Bucureşti-Giugiu, în urma unui accident rutier, fiind vorba despre o persoană lovită pe trecerea de pietoni, informează Centrul Infotrafic.

432 afișări
Imaginea articolului Circulaţia este îngreunată pe DN5, în localitatea Jilava, în urma unui accident

Circulaţia este îngreunată pe DN5, în localitatea Jilava, în urma unui accident

Potrivit Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN5, la intersecţia cu strada Nicolae Bălceascu, în localitatea Jilava, judeţul Ilfov, traficul rutier este oprit pe sensul de mers Bucureşti - Giurgiu şi se circulă pe celălalt fir, alternativ.

Circulaţia este îngreunată din cauza unui accident rutier, fiind vorba despre un autoturism, care a lovit o persoană, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Potrivit sursei citate, victima a fost grav rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici