Circulaţia este îngreunată pe mai multe artere rutiere din ţară din cauza ceţii

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, sâmbătă, pe segmentul de drum Movila Vulpii – Băneşti al DN1 Ploieşti – Braşov, pe tronsonul Lehliu Gară – Constanţa al Autostrăzii Soarelui, precum şi pe mai multe drumuri din zona Moldovei, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

391 afișări
Imaginea articolului Circulaţia este îngreunată pe mai multe artere rutiere din ţară din cauza ceţii

Circulaţia este îngreunată pe mai multe artere rutiere din ţară din cauza ceţii

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier pe mai multe drumuri importante se desfăşoară la această oră îngreunat, în condiţii de ceaţă densă. Vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 50 de metri pe segmentul Movila Vulpii – Băneşti al DN1 Ploieşti – Braşov şi pe tronsonul Lehliu Gară – Constanţa al Autostrăzii Soarelui.

De asemenea, în condiţii asemănătoare se circulă pe multe artere rutiere din judeţele Moldovei.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, reducând viteza de rulare, să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici