Circulaţia feroviară, blocată pe ruta Călăraşi - Ciulniţa, unde a deraiat un tren

Circulaţia feroviară este blocată pe ruta Călăraşi - Ciulniţa, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780.

989 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară, blocată pe ruta Călăraşi - Ciulniţa, unde a deraiat un tren

Circulaţia feroviară, blocată pe ruta Călăraşi - Ciulniţa, unde a deraiat un tren

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia feroviară este blocată pe Secţiunea de cale ferată 802, din cauza unui tren care a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta Călăraşi - Ciulniţa.

În acest moment se efectuează cercetarea locului faptei şi se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că un vagon din compunerea unui tren care aparţine operatorului privat de transport de marfă Unicom Tranzit a deraiat de un boghiu între staţiile Ciulniţa şi Călăraşi Nord. Trenul asigura un transport cu deşeuri feroase pe relaţia Zalău Nord - Călăraşi Nord, potrivit unui comunicat transmis de CFR.

La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe şină a vagonului.

Până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie, CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile înscrise luni în circulaţie, pe relaţia Ciulniţa - Călăraşi Sud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici