Circulaţia feroviară, oprită între staţiile Copşa Mică şi Mediaş, după ce muncitorii au găsit muniţie

Circulaţia feroviară este oprită, marţi, între oraşele Copşa Mică şi Mediaş, din judeţul Sibiu, după ce muncitorii care efectuau săpături în zonă au descoperit muniţie neexplodată, posibil bombe de aviaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

777 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară, oprită între staţiile Copşa Mică şi Mediaş, după ce muncitorii au găsit muniţie

Circulaţia feroviară, oprită între staţiile Copşa Mică şi Mediaş; muncitorii au găsit muniţie

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în oraşul Copşa Mică din judeţul Sibiu intervine echipa pirotehnică pentru asanarea muniţiei neexplodate.

"Pirotehnicieni din cadrul ISU Sibiu intervin în zona localităţii Copşa Mică pentru asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată, cel mai probabil din timpul conflictelor armate. Se intervine pentru identificarea a trei elemente de muniţie, posibil bombe de aviaţie, pentru ridicarea acestora în condiţii de siguranţă, conform prevederilor legale şi cercetarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată”, a spus Nistor.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, elementele de muniţie au fost descoperite de muncitorii care făceau săpături în zona respectivă, ei fiind cei care au apelat 112.

Misiunea se desfăşoară în apropierea căii ferate dintre Copşa Mică şi Mediaş, motiv pentru care circulaţia feroviară a fost oprită, urmând să fie reluată la finalul intervenţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici