Circulaţia între Călimăneşti şi Brezoi, pe DN 7, blocată din nou din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Drumul naţional 7, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, este din nou blocat complet, miercuri, din cauza bolovanilor căzuţi pe carosabil de pe versanţi, după ce marţi seară traficul fusese reluat pe un sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

463 afișări
Imaginea articolului Circulaţia între Călimăneşti şi Brezoi, pe DN 7, blocată din nou din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

Circulaţia între Călimăneşti şi Brezoi, pe DN 7, blocată din nou din cauza căderilor de pietre de pe versanţi (Imagine: Alina State/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, drumul naţional 7 este blocat, miercuri, la kilometrul 200, după ce mai mulţi bolovani au căzut pe carosabil, pentru autovehiculele cu masa de sub 3,5 tone, traficul rutier fiind deviat pe drumuri judeţene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, care circulă pe ruta Râmnicu Vâlcea - Sibiu, sunt redirecţionate pe ruta Călimăneşti - DJ703G - Jiblea Nouă - Sălătrucel - Berislăveşti - DJ703N - Brădişor - Perişani - Racoviţa - Cornetu, cu revenire pe DN7.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zonă se lucrează pentru îndepărtarea carosabilului şi, potrivit unor surse locale, acţiunea durează cel puţin până la ora 14.00.

DN 7 a fost complet blocat, timp de aproape patru ore şi în cursul zilei de marţi, tot din cauza căderilor de pietre de pe versanţi. Astfel, DN 7 a fost complet blocat marţi după-amiază, începând cu ora 14.45 şi până la ora 18.25, când a fost redată circulaţiei una dintre benzile drumului.

O maşină aflată în trafic a fost avariată uşor în urma căderilor de pietre, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Autorităţile şi angajaţii de la drumuri au intervenit pentru deblocarea şoselei, astfel încât circulaţia să fie reluată pe cel puţin o bandă a drumului, lucru care s-a întâmplat marţi seară, însă traficul a fost blocat complet din nou în cursul zilei de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici