Circulaţia pe autostrada A2 a fost reluată pe tronsonul Bucureşti - Lehliu

Circulaţia pe autostrada A2 a fost reluată, sâmbătă, pe tronsonul Bucureşti - Lehliu, în ambele sensuri şi rămâne închisă de la Lehliu până la Feteşti, din cauza viscolului şi a zăpezii, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

201 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe autostrada A2 a fost reluată pe tronsonul Bucureşti - Lehliu

Autostrada A2, închisă între Bucureşti şi Feteşti din cauza viscolului (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Traficul pe tronsonul Bucureşti - Lehliu al autostrăzii A2 a fost reluat în jurul orei 10.30, în ambele sensuri, informează CNADNR.

Drumarii intervin pentru curăţarea zăpezii de pe autostrada A2 cu 15 utilaje.

Autostrada A2 a fost închisă, sâmbătă dimineaţă, între Bucureşti şi Feteşti, din cauza viscolului şi a zăpezii.

Vineri seară, fusese luată decizia închiderii parţiale a autostrăzii A2, pe tronsonul Fundulea - Feteşti, din cauza viscolului de la sol, a vizibilităţii extrem de reduse, aproape de zero, precum şi a temperaturilor de minus 15 - minus 20 de grade Celsius, fapt ce făcea imposibilă şi ineficientă acţiunea materialelor antiderapante.

Avertizarea cod galben de ger pentru Bucureşti şi 35 de judeţe a intrat în vigoare de vineri seară, ora 22.00 şi este valabilă până în 27 ianuarie. În această perioadă, în estul, sudul şi centrul ţării temperaturile în timpul nopţii pot scădea până la minus 25 de grade Celsius.

În regiunile sud-estice, de vineri, ora 22.00, până duminică, ora 8.00, vântul va prezenta intensificări, cu viteze de până la 70 - 75 de kilometri pe oră, spulberând şi viscolind zăpada şi determinând local scăderea indicelui de răcire sub pragul critic de minus 32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici