Circulaţia pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviată din cauza aglomeraţiei

Circulaţia pe DN 1 a fost deviată, duminică, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pentru a asigura fluenţa traficului, anunţă Infotrafic.

1054 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviată din cauza aglomeraţiei

Circulaţia pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviată din cauza aglomeraţiei

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 13.00, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici