Circulaţia rutieră întreruptă pe A3 Turda - Gilău după ce un autotren a luat foc.Traficul rutier a fost reluat după intervenţia pompierilor

Circulaţia rutieră a revenit la normal pe Autostrada A3 Turda - Gilău, la kilometrul 37, după ce pompierii au stins focul care a cuprins un autotren, provocând blocarea traficului în zonă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

489 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră întreruptă pe A3 Turda - Gilău după ce un autotren a luat foc.Traficul rutier a fost reluat după intervenţia pompierilor

Circulaţie rutieră întreruptă pe A3, între Turda şi Gilău, după ce un tir a luat foc (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, traficul rutier este întrerupt pe Autostrada A3 Turda - Gilău, pe ambele sensuri de mers, la kilometrul 37, din cauza unui autotren care a luat foc.

"Incendiul a cuprins un cauciuc şi apoi s-a extins la prelata autotrenului. A existat pericol de explozie, dar pompierii au reuşit să stingă incendiul la timp. Zona a fost evacuată până la îndepărtarea oricărui pericol, dar situaţia este acum sub control", a spus Andrei Biriş.

După aproximativ o jumătate de oră, traficul pe autostrada Turda - Gilău a revenit la normal

Circulaţia rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri, vineri dimineaţă, pe Autostrada A3, Turda - Gilău, la kilometrul 37, după ce un autotren a luat foc.

Conform primelor informaţii furnizate de la faţa locului, în urma accidentului nu au existat victime.

Pentru stingerea focului, pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale, la faţa locului fiind şi două ambulanţe SMURD.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici